Durant el curs anterior, mestres i directors d’escoles de primària de països de tot Europa, entre ells Finlàndia, Alemanya, Grècia, Itàlia, Portugal, Irlanda, Anglaterra i Gales,  van visitar la nostra escola per preparar un projecte educatiu ‘COMENIUS’.

Amb aquest projecte s’afavoreix, entre d’altres objectius, la mobilitat d’alumnes i docents a altres països d’Europa i promou la diversitat lingüística de l’alumnat.

Aquest projecte ha estat acceptat i durant els dos propers cursos, els alumnes de Primària de l’Acadèmia Igualada realitzaran diferents activitats conjuntament amb alumnes de totes aquestes escoles, incloent-t’hi intercanvis  amb els alumnes de 6è de Primària.

La primera activitat que hem realitzat ha estat fer un llistat de paraules, que hem convertit en diferents formes gràcies a un programa informàtic,  relacionades amb cada un dels països que participen al projecte . Cada país ha fet el mateix, i properament podreu veure els resultats a la web del nostre projecte COMENIUS: ‘Sharing Traditions Creating Unity’, que està en procés de creació