Un any més, i en motiu de la festivitat de Sta. Cecília (patrona dels músics) a l’Acadèmia acabem de celebrar la Setmana de la Música.

Al llarg de la setmana, des dels més petits fins als més grans hem gaudit d’un bon nombre d’interessants activitats musicals. Hem treballat l’hàbit d’escolta tot participant de les audicions amb música en viu interpretada pels alumnes de la mateixa escola.  D’altres hem anat a l’Ateneu a escoltar el concert de la JOSA (Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia). Els més petits de tots, disfressats de ratolins, han gaudit del conte musical ‘El flautista de Hamelín’, protagonitzat per la Carla Peña (mestre d’Educació Infantil), i de les audicions musicals d’en Xavi Piñol (l’especialista musical de l’etapa d’Educació Primària). 

Com és tradició la Setmana de la Música ha acabat amb un gran concert, aquest cop amb el grup “Little Jazz”.

El treball musical d’aquesta setmana, la participació en diferents projectes musicals (SonaEscola – Banda, SardaTIC, UDI, …) l’extraordinari Concert de Nadal i la presència de l’activitat musical a les aules al llarg del curs acadèmic entre altres, mostren l’aposta clara que l’Acadèmia fa envers la Música entesa com a una excepcional eina d’aprenentatge que al mateix temps permet treballar importants valors de la societat actual com el respecte, l’escolta, el treball en grup, la constància i l’esforç.