Un any més, a les 6 de la matinada, professors i alumnes de 5è de primària fins a 4rt d’ESO de l’Acadèmia vàrem pujar a un autocar en direcció a l’estació d’esquí de la Masella. Teníem un neguit dins el cos, una barreja d’emoció, por i ganes d’arribar, fet que no ens ha deixat dormir durant tot el trajecte. Cap a quarts de nou ja ens estàvem calçant els esquis, disposats a realitzar les primeres baixades per la neu.

La dinàmica de cada dia era: dues hores de classe amb monitors experimentats, més una hora d’esquí amb vigilància. Dinar i dues hores més  d’esquí  amb vigilància. A la tarda nit també vàrem realitzar activitats com ara curses d’orientació, festa de comiat i entrega de diplomes.

Tristos, però a l’hora contents d’haver gaudit d’aquesta gran esquiada arribàvem a Igualada dient-nos els uns als altres que l’any vinent repetiríem. Ha estat una esquiada on el temps ens ha acompanyat, on ens hem fet més amics, on hem practicat molt d’esport i sobretot, on hem après i millorat el nostre nivell d’esquí.