L’etapa de primària va celebrar la tradicional Setmana de les Lletres, amb un seguit d’activitats d’allò més variades i adaptades als diferents cicles.

Al llarg d’aquesta Setmana de les Lletres, s’han succeït diferents activitats relacionades amb el món de les lletres: jocs, activitats amb les PDI, elaboració de punts de llibres, realització d’auques, tallers de poesia…

Els més petits gaudiren de la Llegenda de Sant Jordi i de l’explicació de contes per part dels alumnes de CFGS d’Educació Infantil. Així mateix, els alumnes del cicle superior representaven la Llegenda de Sant Jordi en anglès.

Tots els cursos van participar en el Taller d’Animació a la Lectura. Els alumnes de Cicle Inicial i de 5è reberen la visita de l’actor Isaac Morera que els va representar un divertit conte animat, adaptat a cada nivell. La Maria Enrich, escriptora igualadina, parlà sobre el seu llibre ‘La Tona, La Tina i jo: celebrem les festes de Nadal’ als alumnes de Cicle Mitjà. I l’autor del llibre llegit pels alumnes de 6è que ens visità fou Francesc Miralles.