… tot i que en un principi semblava que el temps no volia acompanyar, finalment, el dijous, els alumnes de segon cicle d’ ESO i els de primer de batxillerat, vam poder realitzar la sortida prevista per al primer trimestre d’ enguany. 

Vam passar el dia envoltats de natura, a Les Deus de Sant Quintí de Mediona, on tres monitors  ens orientaven per poder fer les activitats de forma segura  i  sobretot gaudint al màxim.

Aquesta primera sortida  tenia caràcter lúdic i esportiu, i qui més qui menys, va demostrar la seva agilitat, el seu equilibri, la seva valentia i el seu  esperit de superació.

Vàrem fer diferents circuits acrobàtics, desplaçant-nos entre els plataners, llençant-nos per tirolines per sobre de la riera de Mediona,  escalant pel Pèlag del Fregaire, i  també ens vàrem endinsar a les coves i van passar les proves ‘més fàcils mirant-les des de fora que un cop a dintre’, del circuit ‘Sensacions’.

I a més de descarregar adrenalina, vam dinar plegats, vam riure i vam tornar cansats  però, amb energia renovada per a l’endemà tornar a l’escola.