Els nens i nenes de P-3, P-4 i P-5 vam anar d’excursió a ‘Aidina Park’ , a La Torre de Claramunt. Va ser un dia especial i diferent, fora de l’escola i en contacte amb la natura.

La nostra aventura va començar a primera hora quan vam pujar a l’autobús. Sempre ens fa molta il·lusió anar en un cotxe tan gran, amb els amiguets, amiguetes i amb les nostres senyoretes, cantant i rient!

Un cop vam arribar al nostre destí, vam esmorzar i ens vam organitzar per  visitar els animals de la granja: galls, gallines, porcs, porcs vietnamites, emús, cabres, ànecs, galls d’indi,… Tot seguit, ens vam dirigir a la zona eqüestre i  ens van ensenyar els diferents estris necessaris per cuidar i netejar els cavalls i els ponis: pintes, estríjols, raspalls, ronsal, sella,…

A les quadres, vam tenir la possibilitat de poder acaronar-los, donar-los de menjar i fer-nos fotos amb ells. Va ser molt emocionant i enriquidor i…Quants cuidats necessiten els animals!!!

Encara quedava molt dia per davant: els nenes i les nenes de P5 vam fer una ruta pels voltants i vam descobrir un petit bosc en el qual vam poder observar la natura en aquesta època de l’any i tots plegats, vam gaudir del dinar que portàvem a la motxilla i dels jocs dirigits per les mestres .

Va ser un dia molt divertit i per recordar!

Esperem aviat que arribi una altra excursió perquè ens ho vam passar MOOOOOLT BÉ!!!!!!