Aquest mes els alumnes de 2n d’ESO hem estat a Caixa Forum participant d’un taller d’emprenedoria, el  caixalab experience.

Vam poder escoltar a diferents emprenedors, alguns de molt joves, explicant-nos la seva experiència. Després vàrem treballar la possible solució d’algunes necessitats humanes, aportant les nostres idees i analitzant diferents productes, invents que han estat una millora o una solució a un problema. Per exemple, un pot creure que unes pinces d’estendre la roba són un producte molt insignificant, però, van resoldre un problema. Quan s’estenia la roba sobre una corda i bufava el vent, la roba podia caure al terra; algú va detectar aquesta situació i se li va ocórrer una solució: unes pinces per fixar la roba a la corda;en realitat el món empresarial implica això, detectar una necessitat i pensar la forma de resoldre-la, aquest fet porta a crear i, alguna d’aquestes creacions tenen èxit.

I com a conclusió de l’activitat ens queda una reflexió: fem el que fem en el futur, cal que siguem perseverants en la lluita pels nostres objectius i que fem les coses amb passió.