Després d’uns dies a Menorca, lloc triat enguany com a destinació del seu viatge de final de curs, els alumnes de 4t d’ ESO han celebrat la seva graduació.

US VOLEM FER 5 CÈNTIMS D’AQUESTES DUES ACTIVITATS 

MENORCA

Prèviament havien estat treballant sobre aquesta illa, la seva geografia, cultura, població, economia…, però un cop allà s’han adonat que era encara més bonica del que s’havien imaginat veient imatges trobades per internet. 

Van passejar per les dues poblacions més importants de l’illa, Maó i Ciutadella, van pujar a Monte Toro -cim més alt de Menorca-, van estar a la llegendària cova d’en Xoroi -on van viure una  història d’amor  el ‘moro Xoroi’ i una jove d’Alaior-, es van banyar en algunes de les cales -cala Morell, cala Mitjana o Punta Prima-, també van fer una passejada a cavall i per acabar l’estada, van anar fins a les platges del nord, concretament a la platja de Cavalleria i van contemplar una espectacular i inoblidable posta de sol.

Compartim amb alguns viatgers, que Menorca és una de les illes més maques del  Mediterrani, que transmet calma, serenor i, el desig de tornar alguna dia…

 

LA GRADUACIÓ

Després d’uns dies, ja descansats, vàrem anar a l’escola per celebrar el final d’una etapa, el final de l’ensenyament obligatori i ENS VÀREM GRADUAR. 

Va ser un acte íntim, compartit per alumnes i professors però, no exempt d’emotivitat i simbolisme.

La reflexió d’aquest acabament no és la d’un final, és en realitat un principi, ara comença la veritable lluita personal per formar-se, aquells que siguin capaços de ser constants en el seu treball i aprofitin les seves capacitats i habilitats, seran els millors preparats i disposaran de més opcions de  futur. 

I… altres graduacions vindran!