Els alumnes de P-3, P-4 i P-5 hem visitat, el Parc Güell de Barcelona per gaudir d’un espai emblemàtic a l’aire lliure i conèixer d’aprop alguns dels continguts que hem après a l’aula sobre Antoni Gaudí i el seu llegat.

La sortida ens ha ajudat a apreciar la habilitat del reconegut català en crear un conjunt arquitectònic que no només encaixa perfectament amb la bellesa de l’entorn natural sinó que també la magnifica.

Durant el recorregut pels jardins del Parc Güell, hem anat descobrint  amb imaginació, la serp que simulen els bancs ondulats de la Gran Plaça,  l’ escultura de la  Salamandra que en realitat és un sortidor d’aigua, els troncs de pedra de les palmeres que s’uneixen a les naturals i que fan els boscos dels voltants encara més frondosos. Hem pogut reconèixer  les fulles de margalló que engalanen les reixes i les onades del mar que tenen la seva rèplica en una galeria de columnes inclinades.

Una altra de les coses que més ens ha agradat ha estat observar l’enginy de Gaudí en utilitzar la tècnica del trencadís per vestir la seva obra i les diferents formes ondulades que presenta.