Aquest mes de desembre, a  la nostra Llar d’infants, estem vivint amb molta il·lusió, l’arribada del Nadal. Hem guarnit el nostre vestíbul amb un cel ben blau tot esquitxat d’estrelles estampades amb plata. Dos arbres presideixen la nostra entrada, a punt per a rebre els vostres anhels  per aquest Nadal: una família unida, l’estima, el compartir, l’alegria, l’esperança,  l’apropar-nos als necessitats, la pau… Els nens de M2  hem col·laborat  amb els companys de parvulari i primària, en la decoració del passadís de la primera planta de l’escola.

Quina sorpresa! el dijous ens han arribat de la muntanya els Tions i durant tots aquests dies ens acompanyen: els donem menjar, tenim cura de que no tinguin fred, els expliquem les nostres coses…Esperem amb il·lusió fer-los cagar el proper dia 23, de ben segur que hi haurà algun detallet  per a tots.

El divendres dia 16  ja hem gaudit d’una trobada familiar; tots  al voltant d’un magnífic escenari per celebrar  junts el Nadal. Hem cantat ‘El 25 de desembre’ i ‘Ara ve Nadal’, també hem recitat el vers que, amb molta il·lusió hem estat assajant per poder-lo dir a la taula el dia de Nadal. De vegades la vergonya ens guanya, però de ben segur que tots heu gaudit moltíssim de la nostra lluïda actuació.  Un cop tots ben asseguts amb els pares, els alumnes de 1er de CFGS d’Educació infantil ens han delectat amb una bonica obra de teatre titulada ‘ El carter del Nadal’ i per acabar,  coca i  torrons.

Encara ens queden dies per aprendre moltes coses i gaudir amb noves experiències.    

El 23, serà el nostre últim dia d’aquest any 2011, cagarem el tió, cantarem nadales, tocarem la pandereta i… a la tornada de les vacances, de ben segur que els Reis de l’Orient ens hauran deixat joguines noves per a les nostres classes, ja que tots som molt bons minyons.

Amb aquest esperit i l’esperança de que tots tinguem un any millor us desitgem un BON  NADAL!