Els projectes Erasmus+, en relació a l'educació escolar, són programes finançats per la Unió Europea que busquen promoure la cooperació, la mobilitat i la innovació educativa dins el territori europeu. Aquests projectes tenen com a objectiu millorar la qualitat de l'educació, fomentar l'intercanvi d'experiències entre escoles i afavorir el desenvolupament de competències tant per a l'alumnat com per al professorat.
En definitiva, Erasmus+ proporciona una experiència d'aprenentatge enriquidora, tant per als estudiants com per al professorat, que contribueix al creixement personal, professional i acadèmic.
Aquests són els projectes que estem realitzant a l’actualitat:
- EURO-GARDENING TOGETHER: es tracta d’un projecte de curta durada. S’inicia al setembre del 2024 i tindrà una vida de 18 mesos. Té, com a objectiu principal, la millora del nostre hort i jardí vertical tot afavorint hàbits de responsabilitat mediambiental i valors inclusius. També fomenta la pràctica de la llengua anglesa, així com l’ús de les TIC de forma fiable i segura. Compta amb dues mobilitats d’alumnes.
- DIGITAL LEADERS OF TODAY & TOMORROW: es tracta d’una associació de cooperació. Comença a l’octubre del 2024 i tindrà una vida de 24 mesos. La seva finalitat més rellevant és desenvolupar noves habilitats tècniques mitjançant la robòtica i la programació. A més, la llengua anglesa es promourà activament al llarg de tot el projecte. Treballem conjuntament amb centres de Romania, Malta, Lituània i Turquia. Comprèn tres mobilitats d’alumnes i dos de docents.
La nostra participació als Erasmus Days ens obre noves oportunitats!
Estem molt emocionats de compartir amb tots vosaltres que, gràcies a la nostra participació als Erasmus Days, el SEPIE (Servei Espanyol per a la…
CELEBREM ELS ERASMUS DAYS
Aquesta setmana és molt especial ja que estem celebrant els Erasmus Days. Es tracta d’una campanya que posa en rellevància els beneficis de la…
Els projectes “EURO-GARDENING TOGETHER” i “DIGITAL LEADERS OF TODAY & TOMORROW” estan cofinançats per la Unió Europea. Les opinions i punts de vista expressats en aquesta web només comprometen als autors de l’Acadèmia Igualada i no reflecteixen necessàriament els de la Unió Europea ni els del Servicio Español para la internacionalización de la Educación (SEPIE). Ni la Unió Europea ni la Agencia Nacional SEPIE poden ser considerats els seus responsables.