Els nens i nenes de 2n d’Educació Primària enguany hem participat per primera vegada juntament amb altres escoles de la comarca a l’activitat  ‘Unitat Didàctica Interdisciplinària’, la qual ha estat basada en una sèrie de poemes d’animals del poeta Enric Larreula i que duu per títol: ‘ANIMALARI,  UNS POEMES BESTIALS’.

 

És per aquest motiu que algunes de les hores de l’àrea de Música d’aquest segon trimestre les hem dedicat a aprendre a recitar els poemes, a cantar-los i a interpretar-los.

 

També hem destinat un temps en l’àrea d’Arts and Crafts a elaborar un vistós barret amb materials molt diversos que ens ha identificat  amb el nostre poema:  ‘El Cargol’.

 

Com a colofó d’aquest treball el dimecres 2 de març es va dur a a terme la posada en escena de l’activitat de la U.D.I. a Can Papasseit (Vilanova del Camí) amb la presència de l’autor dels poemes, l’Enric Larreula, que ens va dedicar unes emotives paraules d’agraïment  i d’encoratjament perquè continuem creant i jugant amb les paraules que és una gran font d’aprenentatge i d’enriquiment personal.