El diumenge 1 de maig les escoles d’handbol de l’Acadèmia Igualada i el Club Handbol Igualada es van trobar al Poliesportiu de les Comes d’Igualada. La trobada anava dirigida als esportistes de sis a dotze anys que practiquen l’handbol en ambdues entitats.

Va ser una jornada lúdica de jugar per divertir-se, sense marcadors ni classificacions, on es va posar en pràctica tot allò que s’havia après en els entrenaments. Els partits van ser molt intensos; jugadors i jugadores van mostrar les seves habilitats amb la pilota i es van esforçar per aconseguir el millor resultat pels seus equips. Les famílies i amics van gaudir molt dels partits on tothom animava i aplaudia les bones jugades que es van veure al llarg del matí.

Recordem que l’handbol és un esport que ajuda als infants en el seu desenvolupament físic, social i intel·lectual. Les escoles d’handbol de l’Acadèmia i el CH Igualada, a més a més, aporten educació en els valors de la responsabilitat i el respecte per a tothom amb la difusió d’un bon clima esportiu, tant a dins com a fora del terreny de joc.