La setmana passada, cinc alumnes de 6è de primària van visitar Gal.les, concretament el poble de Llangollen, situat al nord del país. Aquest viatge estava inclòs en les activitats programades dins del projecte COMENIUS ‘Sharing Traditions Creating Unity’ que s’està desenvolupant a l’Acadèmia Igualada al llarg d’aquest curs.

 

Durant aquests dies, els alumnes de la nostra escola han compartit les seves cultures i tradicions amb alumnes d’alguns dels països participants en el  projecte. Han assistit a classes i han realitzat diferents activitats. Els alumnes han utilitzat l’anglès per comunicar-se, ja que és la llengua vehicular del projecte.

 

 A més a més, han tingut l’oportunitat de visitar el Parc Nacional d’Snowdonia, on han pogut observar espectaculars vistes i el paisatge tan verd d’aquest país.  Els alumnes han estat allotjats en cases de diferents famílies gal.leses i han gaudit molt d’aquesta experiència.

 

L’activitat del projecte COMENIUS no acaba aquí, ja que a finals del mes de maig del 2014, l’Acadèmia Igualada tindrà l’honor d’acollir a alumnes i mestres de les diferents escoles participants.